"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

25.05.11

prin galerii

prin galeriile de arta bucurestene nu am mai fost de ceva vreme.
asa ca azi am vrut sa dau o raita.
la caminul artei este anuntata o expozitie a studentilor de la unarte care la ora 13 ne ofera o usa inchisa iar prin vitrina prafuita nu lasa sa se intrevada mare lucru.
ceva mai jos pe strada academiei se pregateste un vernisaj pentru ora 19. si voila cum primaria se ingrijeste de fatada, caci un vajnic lucrator a ingradit intregul trotuar aferent pentru renovare.
salonul sticlei 2011 de la galeria orizont a fost interesant, cu exceptia a doua lucrari, tot ceea ce am vazut ne-a incintat si pe mine si pe fiica-mea.
dupa ilfoveanu nu m-a innebunesc deci l-am sarit cu gratie
asisderea prin galateca am trecut cu viteza luminii neretinindu-ne atentia decit un singur tablou al unei artiste germane din expozitia de grup de acolo
la simeza doua doamne spalau grundlich vitrinele preagatind vernisajul din seara aceasta.
cum nu sint un fan vernisaje (nu imi plac nici piscotarii si avind resentimente puternice vizavi de sfornaielile criticilor de arta, voi astepta citeva zile pentru a vizita expozitiile.
am mai fi vrut galeria de arta digitala si pavilionul unicredit dar m-am ales cu doua basici imense la piciorul incins in sanda, asa ca ne-am lasat inghitite de sarpele din tuneluri, o alegere buna si in fata ploii.
nu am putut sa nu remarc ceea ce se pregatea in pasajul universitatii, un eveniment al studentilor de la scenografie unarte. voi vedea daca va ramine happening sau va avea continuitate si in zilele ce vin.

asa ca va urma.
cu concluzii la final

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen