"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

25.05.11

prin galerii

prin galeriile de arta bucurestene nu am mai fost de ceva vreme.
asa ca azi am vrut sa dau o raita.
la caminul artei este anuntata o expozitie a studentilor de la unarte care la ora 13 ne ofera o usa inchisa iar prin vitrina prafuita nu lasa sa se intrevada mare lucru.
ceva mai jos pe strada academiei se pregateste un vernisaj pentru ora 19. si voila cum primaria se ingrijeste de fatada, caci un vajnic lucrator a ingradit intregul trotuar aferent pentru renovare.
salonul sticlei 2011 de la galeria orizont a fost interesant, cu exceptia a doua lucrari, tot ceea ce am vazut ne-a incintat si pe mine si pe fiica-mea.
dupa ilfoveanu nu m-a innebunesc deci l-am sarit cu gratie
asisderea prin galateca am trecut cu viteza luminii neretinindu-ne atentia decit un singur tablou al unei artiste germane din expozitia de grup de acolo
la simeza doua doamne spalau grundlich vitrinele preagatind vernisajul din seara aceasta.
cum nu sint un fan vernisaje (nu imi plac nici piscotarii si avind resentimente puternice vizavi de sfornaielile criticilor de arta, voi astepta citeva zile pentru a vizita expozitiile.
am mai fi vrut galeria de arta digitala si pavilionul unicredit dar m-am ales cu doua basici imense la piciorul incins in sanda, asa ca ne-am lasat inghitite de sarpele din tuneluri, o alegere buna si in fata ploii.
nu am putut sa nu remarc ceea ce se pregatea in pasajul universitatii, un eveniment al studentilor de la scenografie unarte. voi vedea daca va ramine happening sau va avea continuitate si in zilele ce vin.

asa ca va urma.
cu concluzii la final

Kommentare:

 1. Buna ziua
  Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
  Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  AntwortenLöschen
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  AntwortenLöschen
 3. Buna ziua,

  As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

  Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

  ( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

  O zi buna.

  AntwortenLöschen