"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

05.04.10

sint o lenesa

si am si creierul ocupat, de diverse chestii care se invirt precum moristile alergate de baietii in pantaloni scurti, calare pe cai de lemn intr-un carusel cu muzica saltareata.
acum nu stiu ce sa scriu pentru ca ceva ginduri am impins pentru mai incolo sa le gindesc in sezonul vara toamna, deci refuz sa ma exprim intr-un fel fata de ele.
altele sint inca prea proaspete si destul de controversate ca sa le pot asterne undeva.
sint niste zile pline in care arareori gasesc rastimpul cugetarii.
iau lucrurile asa cum vin, le traiesc, in fata unora reactionez scurt, rapid, fara a constientiza consecinte, doar pentru a satisface chefuri instante. (de foame, sete, somn si sex - necesitati vitale sa zicem)
celelalte, de fapt cele mai pline de miez, substanta, semnificatie, placere le traiesc intr-un timp suspendat, intr-un soi de calatorie in doi, de descoperire umana.
ei, astea mi se par importante si as vrea sa imi iau rastimpul unei evaluari corecte dar deocamdata ma las calauzita de let it be,
Take me around again
Don't pull over
This time won't you please
Drive faster!!!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen