"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

14.04.10

Hmmm

Nu stiu de ce ma culc de oboseala si ma trezesc tot obosita. Si nu trag la jug, nu ar ogorul, nu plivesc, nu sap deci nu vad nici o ratiune pentru starea asta cretina.
Mi s-o fi virusat creieru sau e atit de incarcat, nu mai are spatiu pe hard, incit functioneaza prost din restart in restart.
Ori ma apuc sa defragmentez partitiile ori reinstalez sistemul, ceva trebuie sa fac.

Taman ce am dat o scanare antivirus si n-am gasit nimic intruziv sau alertant. Ba as spune ca totul ar trebui sa fie ok, pentru ca oarece probleme s-au mai rezolvat, eu sint mai impacata, am delicatese pentru spirit si carne macra pentru trup, deci e ok.

Atunci ce aia mea e wrong?!

Kommentare:

  1. :) esti draguta, insa nu pot sa vad tiroida, e destul de ascunsa si de mica ca s-o observ de una singura...cit despre medici ii prefer in particular, nu in exercitiul functiunilor spitalicesti :D

    AntwortenLöschen