"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

30.09.09

munca muulta

in control unde pictez de zor husele canapelelor si ale scaunelor. si diverse podele.
si materiale pe care le string pentru prezentarea de moda din decembrie. (tot in control o sa se tina si aia - ce vreti e ca a doua casa locul ala) si cu green fair-urile. si cu manusi si alte chestii dragute pe care le duc in kombinat.
si cu alte chestii adiacente de la zugraveli la restaurari de obiecte.
munca multa
citit mult pe muzica in surdina seara la culcare de la renaissance la editors si ian brown (ca acu pe astia sint blocata)
printre picaturi cite un concert, uite ca vine si cybermentalul si astept sa fiu si gotica la noblesse oblige si parul iar a crescut si tre sa il tai ca ma enerveaza la culme. deci trebuie sa ma inghesui si pe mine in programul asta, super super incarcat.
sper sa am timp si de vreun tablou doua trei de pictat si de expus prin control.
multumita sint ca am activitate si nu ma mai gindesc decit rar la alte cele doar atunci cind scriu sau cind spal vase mai imi trec prin cap idei asa ca expressul prin halta vijj vijj.
oricum iarna nu's in stimmung de indragosteli asa ca barbati ne auzim la primavara ca acu am treaba!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen