"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

04.08.09

alta si totusi aceeasi vama

intre o plaja si o lincezeala la umbra cu o carte in mina (a treia deja) pe o banca de lemn ca sprijinitoare, si o joaca in culori pe stilpi si mese, ieri am executat o marmita cu ardei umpluti, vreo 40, asa pentru 12-13 oameni prieteni si cunoscuti din hand.
acu trei zile faceam la foc, pe pirostrii, fasole cu cirnati si scaricica. tot pentru noi astia.
si sintem un soi de comunitate hippioato-anarhista. o comuna ad-hoc unita de soare, mare si muzica. unul spala vase, altu face rost de tigari impartind beri si mincare.
si sint singura si ma simt libera sa bintui pe plaja cind mi se scoala chefu' si sa haladui prin terase cu bere si playlist comandate la bar.
si am cunoscut niste oameni faini de la ardeal.
si mi s-a parut ca vad fantome si vroiam sa le bat mar dar m-am oprit la timp pentru ca saracu om nu avea de unde sa aiba habar ca seamana atit de bine cu personajulpecaren-amchefsa-lvadcamaumpledespume.
i-am zis azi, sa isi poarte ochelarii de soare tot timpul si sa nu se rada niciodata pe cap ca altfel asemanarea ar fi izbitoare si l-as tine numai in pumni in gura. a inceput sa rida dupa ce i-am explicat.
si sint din ce in ce mai indragostita de timpul asta si as vrea sa nu se mai termine zilele si noptile.
am pierdut sirul calendarului si nu mai stiu cind, ce si cum mai e aiurea.

2 Kommentare:

  1. da e foarte bine, chiar si cu cutremur cu tot. mai tai, trabuc si pinocchio-ul lui walt disney urmarit aseara, in seara asta avem pink floyd - live in pompei si o sa il asezonez cu o sambucca flambata

    AntwortenLöschen