"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

20.07.09

impresii green in green hours

a fost si a trecut green fair. dupa ce am muncit ca la balamuc in timp record ca nu aveam nimica pregatit a fost si a trecut....
bilant cu bune si cu rele....
bune: experienta si oameni noi interesanti, lucruri frumoase
rele si foarte rele: vizitatori foarte putini (canicula, 3 sau 4 tirguri concomitent si habar n-am ce alte motive)
si eram foarte pornita azi dimineata dupa ce m-am trezit io foarte fresh...
sa scriu despre vizitatori si vizitatoare in mod special..despre specia aia corporatist pitziponceasca de fatuce pseudointelectuale din zona trendy de mall care strimba din nas si trec in zbor, vinturindu-si coamele, ochelarii de soare, rochitele voalate pina la cur de li se vede chilotu alb si flocu negru si pantofiorii sau nah cizmulitzele albe dantelate de tip uniforma de firma. (vai draga la mall gasim mai faine rochite si mai e si reducere de sezon!!!, cum 100 de lei tabloul acesta pictat, foarte scump, la ikea parca erau unele cu pisicute mai dragute)
elena mi-a spus de aseara sa ma potolesc in vehementa mea anti-sistem ca n-are sens, trebuie sa li se faca destula educatie si sa treca multa apa pe dimbovita pina frumosul si originalitatea vor lua locul uniformelor capitalist corporatiste din mentalitatea parvenitismului!
scroafa s-a urcat in copac si s-a crezut privighetoare a devenit de mult o realitate...si pina la urma mi-e si mila de ele bietele fapturi cotcodacitoare care habar n-au pe ce lume se afla si merg cu turma in sensul pajistii din gradina raiului promis plecind din provincia in care nu avea cine sa le aprecieze nurii si venind in capitala/tarim al fagaduintei plina de masculi alfa dotati la punga.
dar nah mi-a trecut si n-are sens!
pentru ca am alte treburi mai importante de facut!
plec in vama,
si deja oamenii se inscriu la Cooperativa de Vara,
exista amatori de creativitate, de pictura, modelaj si alte nebunii
deci pe cai si la marea cea mare, terasa umbrita si berea rece!
v-am pupat pe crestet duios
si sa ne auzim cu bine la intoarcere
dupa 10 august incolo!
ps: mi-a placut la tirg in ciuda obiectiilor. au fost organizare snurr si oameni foarte misto,
mai merg si la editiile urmatoare, voi persevera cu obstinatie sa ma lupt cu morile de vint ca asa imi place mie sa fiu, pina cind o le bag astora estetica in adincul creierului.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen