"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

30.06.08

jurnal-prima zi de weekend

vineri, putin dupa miezu noptii mi se facu de vama...un loc gol intr-o masina si iacata-ma cum la 7 dimineatza mincam omleta si beam bere la bibi...n-am avut chef de plaja... prea multa inghesuiala, asa ca am facut un compromis...am interpus intre piele si restul lumii un pareo subtirel cit sa treaca si soarele si vintul si apa marii prin el si am pornit in perindari bahice alaturi de o bere la sticla.
prima oprire alta bere cu doi prieteni ai ex-no lover-no friend-no nothing, niste oameni foarte dragutzi si de treaba, bine de stat cu ei la povesti, el obsedat de imaginea unei balene.
second stop in hand, la orizontala racoroasa a unei banci - bune bancile alea, late cit un spate, numai bune de masurat in lungimea corpului - alta bere plus muzici. spre crucea zilei cu soarele in crestet, luindu-ma dupa mirosul de friptura, am cautat un alt umbrar.
in schimb, dat nas in nas cu ex-no lover-no friend-no nothing, deh satu mic. arata foarte bine cu tatuaju cel zimbitor si la nudu gol. schimb de doua vorbe fara zimbetu ala fain si fara priviri directe. mi-ar fi placut sa nu fim certati, adicatelea sa putem bea si-o bere impreuna, dar asta este nu le poti avea chiar pe toate (mai bine asa, ca poate uit cum o iau inima si mintea razna).
in schimb alta bere am baut linga friptura...si alta bere pe plaja cu gashk dupa care am luat un mic somn de voie...seara peregrinari cu stationari in hand, bere, vodca si dans. ploicica marunta cit sa te racoreasca, lume vesela si sprintara si doi englezi rataciti. oboseala si-a spus la un moment dat cuvintul, asa ca am dat stingerea pe scaunul masinii..mai la adapost de ploaie...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen