"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

05.08.10

Arbeit und ein bißchen Kunst

zilele acestea de vara mi-au prilejuit o escapada lucrativa la ciolpani.
unde isi are casa un om deosebit pe care il pretuiesc.
si unde mi-am pus in miscare creierasul si in ciuda unei panici de o jumatate de ora (pentru ca nu am mai pictat de multisor, ca nah suprafata alba si goala imi inspira de multe ori panica, si degeaba am in cap desene si culori daca nu reusec sa le arat lumii) a iesit ceva frumos.
dragilor va prezint cu mindrie obloanele de la casa lui dobro, desenate de mine, lucrate de timplari din brad masiv, vopsite de mine si de dobro, montate in balamale din fier batut, si in final pictate la liber de minutele astea doua. am conlucrat foarte bine cu propietarul asa ca asta spune multe.
pentru ca va spun un mic secret: daca am parte de un client ursuz si nasol, nici ceea ce fac nu iese bine! deh, sint o fire de artist capricios si influentabil.

Kommentare:

  1. Arată minunaaaaaaaaaaaat :) Foarte primăvăratic, de poveste, de zâne.

    AntwortenLöschen