"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

02.06.09

jolly joker in my life

care eventual va mai fi poate completata daca va mai fi cazul

dar deocamdata concluzia finala este una care fu la un moment dat intermediara:

impression: "joker" levant

am cunoscut odata un joker
si el m-a cunoscut pe mine.
de fapt,
niciunul nu l-a cunoscut cu adevarat pe celalalt!

20.04.2009
????

de ce Till seamana atit de mult cu J the J?!

cred ca m-am timpit si vad iar fantome





16.04.2009
arhive
voi pastra, ocroti si ingriji doar ce imi apartine si imi este drag
restul le voi preface in pulbere si cenusa
sfisiate, zdrobite, anihilate
sa nu ramina decit o vaga amintire, umbre pitite in neguri de vremi
Zerreißen zerschmeißen
Zerdrücken zerpflücken
oh ja
furia face bine piticilor mei razvratiti

6.04.2009
asa de febra
am stat si m-am gindit, ieri, in pat cu ochii pe pereti asteptind sa imi treaca febra si sa imi vina somnu.
ideile treceau asa ca transeurope express, vijjj, vijj, paam paam pam pam...si cum veneau asa se si duceau...dar niste firimituri tot au lasat in urma.
ce ma tot strofoc io ca nu-mi trece, ba uite ca intilnirea de gradu trei avu un binemeritat efect benefic: am inceput sa disec personajul care din sfera inalta si de pe soclul ala pe care il cocotasem, a luat-o la vale destul de vertiginos. buun deci ma insulta (asa crede el, dar ma asteptam la reactii infantile) dupa ce nu intelege de ce ii vorbesc, pai cum sa nu-i vorbesc daca urla berea in mine si ma saturasem de privirile furisate, aruncate asa cica in treacat....si pam pam a avut si o reactie prompta dupa elucubratiile mele bahice; putea sa stea in banca lui ca era mai bine pentru imaginea dragutza pe care inca o mai are, dar nah, daca l-a mincat in limba sa imi vorbeasca pe mess...uuuuu se simtea atacat si nevoit sa ia masuri drastice - sa scoata nebuna de pe ignore si s-o convinga ca fu penibila si ridicola...ha ha ha iar n-ai inteles..cu nebunii indragostiti nu te pui...ii lasi in legea lor ca le trece mai curind decit iti dai seama...
deci fu bine ca am vorbit, am inceput dimensionarea reala.
este un biet gindac de colorado, frumos intradevar dar nociv pentru culturile de rapita si cartof dezastruos pentru nebunele cu creierii prajiti.
ma duc sa vorbesc cu nenea de la dezinsectie sa imi dea niste solutie concentrata fiss fiss sa pufai peste locurile pe unde trece, sigur se va intoxica.
haidi pa
ps: curiozitatea care omoara pisica va face poate o victima in plus, am avertizat forurile aferente si sper ca voi fi lasata in pace sa imi desfasor ghemele in toate cotloanele labirintului plin cu vietati flaminde.
ah, febra ce buna este!
pps: mdeah, se pare ca este o pisica incapatinata care nu-si asculta masterul deloc, nici o problema distractia este in toi, eu scriu ea citeste, cuvintele zboara si ouale se depun, gindacii de colorado fac lesne pui, dar verminatorul nu doarme ci vegheaza continuu.
Willkommen in meine geisteskranke Welt!

3.04.2009
cica insulta!
e de 10 ori mai femeie ca tine!
maaaahhh, nu te-ai prins io sint un hibrid, am o pula in creier, gindesc ca un barbat si nici nu-mi place sa fiu mai femeie decit sint...daca asta in capul tau o insemna sa iti dai ochii peste cap, sa lesini si sa te dai neajutorata sau poate o fi sa umbli pe tocuri in biznis style..ete nah alta treaba n-am, afla ca dispretuiesc Marilyn Monroe-ele!
sint femeie atit cit trebuie, nici mai mult nici mai putin.
vezi asta n-ai priceput tu niciodata:
sint foarte multumita de fractia feminina si cea masculina pe care le posed, altfel n-as fi fost o supravietuitoare!

27.03.2009
ce chestie!
randomizind zilele trecute pe facebook, cautind friends comuni ai friends-ilor, dadui cu invite-ul peste tot...si iaca-ta cum in lista mea de friends a ajuns sa poposeasca si actuala iubita a lui J
(personajulcucarenuamchefsamavadpentrucamaenervezsiriscsaimipierdcontrolu')
buun

ce sa fac in acest caz?!
ete asta: cu scuzele de rigoare am sters-o din lista.

doar nu era sa facem clubul femina de foste si actuale.
chit ca monsieur considera ca nu fu nimic intre noi, ca tot ce a facut sau a fost era din plictiseala si ca restul fu numai in neuronii mei, io consider, cel putin in ceea ce ma priveste, ca fu ceva si dincolo de sexul obisnuit sau neobisnuit practicat in diverse ocazii, dincolo de lungile discutii pe mess sau face to face, aberatii sau descarcari de suflet, dincolo de berile baute si oarece vizite si petreceri cu gashtile aferente, asa citeva luni dintr-un an. (ziceai 40 hmm iti spun io au fost mai putine ca le-am numarat dar mda au fost cit 40)

ce pot sa spun:
sa fie fericiti, iar ei multa bafta ca o sa aiba nevoie!

si parafrazind titlul unui film din alte vremuri
meea merge mai departe!

ps: cum s-o scot din clanu meu mafiot de pe mafia wars?! habar n-am! o sa cercetez si asta
rectific: o s-o pastrez in clan ca e bazata si are experienta :D
pps: mi-e lehamite

20.02.2009
un jolly-joker care ma bintuie
nu stiu cum se face dar se pare ca cineva acolo sus ma iubeste si nu ma lasa sa dau ochi cu "dusmanul"...se intimpla sa vrea lumea sa ma scoata in oras, in cluburi, la petreceri sau concerte sau imi propun eu sa merg undeva dupa care ma razgindesc subit si sint exact locurile despre care aflu ulterior ca au fost "batute" si de

personajulcucarenuamchefsamavadpentrucamaenervezsiriscsaimipierdcontrolu'

(hahaha m-ar vedea oaie beata si incontrolabila si plina de spume si n-ar mai zice "bai, tzatzo, nu te-am vazut niciodata beata si crede-ma esti prea serioasa pentru timpurile astea" eh oitz nu cred ca iti aduci aminte noaptea lui 10 august anul trecut ca erai mai clatinator ca mine, doar niji si anne cred ca isi mai aduc aminte aaaaa si mary sigur)

si spre exemplu ar fi:
o petrecere goth la care as fi mers daca as fi cedat staruintelor de vreo doua ore ale lui oti
un concert ocs in control la care as fi percutat daca nu mi s-ar fi facut brusc lene
un cobe cu coercion la care m-as fi dus de curiozitate daca as fi fost mai curioasa ca de obicei
un underfest la care musai vroiam daca nu m-ar fi furat stapinul inelelor si sticla de vin
si iaca-ta, se pare ca fu si la pixelii concertati in control dar vremea rea si munca creativa au fost mai puternice decit insistentele invitative ale lui oti.
hmm cu aceasta ocazie constat ca inca nu mi-a trecut de trecut!

naspa!!!!!

11.11.2008
joker fuse si se duse
anul acesta in materie de relatie sentimentala fu un an ciudat.
cel putin pina acum. a inceput cu niste pitici ramasi de anul trecut si cu diverse remember-uri din alte vremuri.
a continuat ciudat intr-un soi de relatie care nu fu relatie, o chestie care mie, mi-a prajit usor creierii. adevarul este ca, m-am complacut in acest joc usor masochist. personajul, destul de imatur uneori, destul de egocentric, s-a simtit satisfacut intr-o joaca cu sensuri numai de el intelese, facind gesturi gratuite menite sa ii bucure orgoliul plictisit, gesturi adesea rautati gindite, spuse, facute pentru a-i masca neincrederile si frustrarile.
m-am fortat sa vad dincolo de astea un om,
dar nu fu decit un joker.
insa fu pierderea lui, nu a mea.
dar am iesit si dintr-un cocon in care intrasem de buna voie si nesilita de nimeni.
si am avut nevoie sa ating si acel fund de apa, plina de miasme, in care am stat si m-am complacut o vreme, pentru a putea dimensiona clar ce se intimpla si am avut nevoie de un imbold, de nervi, de pitici rasculati, de bune si rele sa ma revolt si sa ma ridic din nou la suprafata...
viata merge inainte!

21.07.2008
punct si de la capat
Imi strofoc creierii si ma enerveaza la culme ca trebuie sa fac asta. Ma enerveaza si ca ramin insurubata in a citi din scoarta in scoarta un anumit blog (vizualizam statistica si descopeream ca am avut 93 de intrari)
sper sa nu descopere prea curind cine ii este cititoare fidela, dar de fapt la naiba si ce daca descopera ce?! ce, el nu-mi citeste blogu?!
in fine, caut nu stiu ce caut...de fapt stiu, caut raspunsuri la intrebari, raspunsuri pe care stiu ca nu mi le va da pentru ca "n-are chef de explicatii". ma incapatinez in a cauta ceva de care sa ma agat intr-o explicatie logica. cred ca nu prea am ce sa gasesc pentru ca descopar ca este un "pattern" in comportamentul lui si ca de fapt nici el nu stie prea bine ce vrea...ar vrea asta dar parca e mai bine fara..nu vreau sa fiu singur dar ma enerveaza una alta si mai bine fara.
si continui sa ma lovesc de el...fug sa nu mai stau in fata calculatorului si sa nu mai dau click pe blog sa mai citesc una alta si ies in lume si acolo pam, pam il vad...parca ceva face sa se iveasca, exact cind spun ce bine ca nu-i...si slava domnului la motoare e lume destula, cum naiba de-l vad...asta imi aminteste de prima cearta cind nu mai vroiam sa stiu de el si de faptul ca eram pe strada in drum spre maica-mea si taman atunci cind am trecut prin dreptul strazii lui il vad trecind si ducindu-se la masina dupa rucsac...deci nici 5 minute inainte, nici 5 minute dupa..taman atunci...de parca ne pindim unul pe altul...as vrea sa se mute pe alt continent si eu sa fiu pe luna..sau pe marte sau cit mai departe...

uf...am mai avut dorinta asta de mult de tot cind in viata mea intrase cel mai iubit si cel mai detestat, apoi, barbat.
imi amintesc despre el, ca intilnindu-l intimplator la vreo citiva ani dupa ce nu-l mai vazusem, ura se stinsese si ramasese doar dragostea, fascinatia si emotia...am simtit crampe in capul pieptului si pentru o clipa n-am mai avut aer. mi-a dat numarul de telefon, il am si acum in memorie dar mi-a fost teama sa il caut, teama ca odata cu dragostea revine si ura.

nu cred ca acum ar fi cazul de asa ceva...inca nu am cernut toate sentimentele sa imi dau seama exact ce se intimpla, stiu doar ca ma obsedeaza dorinta...si ca atunci cind ne vedem intimplator sint usor amortita si blocata si furioasa pe mine pe inhibitiile de moment si ca nu pot sa il iau, sa il leg si sa-l posed, nu cred ca ar sta de buna voie deci daca l-as bate ar fi si mai bine........

stop..potoleste-te mey fata si uita! e mai bine pentru tine!


17.07.2008
un zimbet in amintire
[a smile to remember
"...and then he would smile, to show me how,
and it was the
saddest smile I ever saw..."

ciudat mi-e dor de zimbetul a doi ochi caprui]

asta scriam acum ceva vreme si pina mai ieri inca o simteam...
...dar acu' ma intreb in acelasi timp a fost real, a fost minciuna?! cred ca nu voi sti niciodata cu adevarat...si mai cred ca ar fi mai bine ca unele intrebari sa ramina fara raspuns si unele batalii sa nu fie duse pina la capat

2 Kommentare: