"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

27.02.09

dupa ziua H

si fu ziua mea, si din ce am planuit, nimic nu am facut.
n-am avut dispozitie nici de haladuit si nici de baut.
am fost oarecum fara chef de petrecere si destul de obosita si cu frigul si durerea de spate in coaste.
asa ca mi-am intepenit fundul pe un scaun la barul din control si dupa un pahar de vin rosu, am trecut pe sprite, din care am baut vreo 5 sticle.
si am primit chestii dragutze, de la mada, de la oti, de la ciocio si de la oaie si surprinzator si de la fane. (serios nu ma asteptam, a fost un gest frumos)
si am ajuns home devreme si am basculat vreo 4 bomboane si am mai citit 3 capitole din cartea de linga pat si am dormit tun pina la ora 9 dimineata.

ps: si am facut prima livrare de produse: manusile noastre marca fabrik9 au aterizat in kombinat. doua fete dragutze, propietarele acestui magazin deosebit, au fost entuziasmate de ele. daca se vor vinde repede si cererea va fi pe masura entuziasmului, nu pot fi decit satisfacuta si sa imi doresc o colaborare a la long.

3 Kommentare:

  1. la multi ANI! FRATEEE, AM UITAT! AVEAM IMPRESIA CA 26 E UNDEVA DEPARTE RAU.

    AntwortenLöschen
  2. stai linistita :)...nu-i nici un bai

    AntwortenLöschen
  3. la multi ani!

    cu intarziere :*:*

    sa ai primavara frumoasa!

    AntwortenLöschen