"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

29.01.09

si tre sa ramin lucida...

cind trec peste mine evenimentele cu tavalugul
si ma trezesc intr-un carusel defect, care se invirte in sincope.
ar trebui sa ma linistesc si
pentru ca, sint atit de multe de facut si atit de putin timp.
si cind ajungi sa constientizezi cit de putin timp ai, cind moartea se intersecteaza pe cararea ta, te ia cu durerei de cap. dar zau, ca nu pot sa le pun pe caprarii si sa le sortez, aia cu aia si intii vine asta si dupa aceea cealalta. ca sint atit de multe si vin toate deodata.
important este sa nu clachez, si tiuitul din urechi sa nu-l bag in seama si nici capul greu de parca as fi tot timpul sub sedative sa nu conteze prea mult.
si azi iar am vazut stelutze si lumini si lumea se vatuia.
si m-am gindit foarte serios la moarte, de fapt la inmormintare prin ce metoda sa ii determin pe ai mei sa imi respecte ultima dorinta:
crematoriu si rammstein
pentru ca se pare ca in tara asta rudele desconsidera dorintele decedatilor, las ca ii facem o inmormintare crestineasca stramoseasca ca asa e bine...ce o sa zica lumea...sau mai rau...aoleu nu, cum arsa, te vinzi necuratului!!!!!
mai bine, ma gindesc ca am bintuit prin magazine cu specific, oarescum punk, goth si metal, ca m-am infuriat ca in aproape suburbia budapestei se lafaie la coltul strazilor Maros utca cu Kristina korut magazin cu tzoale si chestii punkiste, si la noi nu... daca la un moment dat mi-a parut bine ca era inchis (si zilnic am trecut pe linga el ca era in drumul nostru) caci altfel as fi fost tentata sa intru si sa cumpar cuiva anume ceva de acolo, acum imi pare foarte rau ca nu am apucat sa cercetez mai indeaproape "piata" punk ungara.
dar nah, avem ca intotdeauna la indemina internetul si poate ca voi reusi sa folosesc creatia vestimentara ca diversiune in nebunia care ma asalteaza.

1 Kommentar: