"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

19.12.08

am inceput

de azi sa o iau in freza, mai bine zis in coloana. deci a venit sezonul cazaturilor. acumulez cam 3-4 cazaturi pe sezon. de ce?
simplu, gresie alunecoasa, ginduri ingramadite, neatentie sau semi-hibernare.

m-am trezit mai tirziu cu doua ore si intr-un sictir total m-am imbracat, fiind asa intr-un soi de vatuiala cerebrala si cu o carte in mina, (de mirare ca pina la urma, am inceput sa pot citi si prin mijloacele de locomotie - citesc in picioare in tramvai metrou sau asteptindu-le pe astea doua, sau chiar pe strada cind lectura ma prinde ori mai am citeva fraze si termin capitolul) am plecat fara chef spre plantatie...

la metrou cu portofelu intr-o mina, cu mobilu in cealalta si cu cartea sub bratz, in inertie am pus piciorul pe treptele ude si am luat-o usor la vale intr-o fandare care mi-a bagat muchiile scarii in spinare. minunat, m-am ridicat si sontic, sontic precum cocosatul de la notredame m-am grabit spre peronul metroului.
in vagon ma gindeam uitindu-ma crunt la calatorii de pe scaune care ar fi primul candidat la cedatul locului si m-am protapit in fata unuia influentindu-l mental (ba asta, coboara dracu la prima sa ma asez ca ma doare spatele) si culmea, mi-a reusit dupa a doua statie.
asa ca am odihnit fundul si spatele pina la aurel vlaicu.

tramvaiul 5 nu se zarea, cine stie cind ar fi venit...si brusc m-am hotarit sa profit de soarele mijit si am luat-o la picior.

uitasem mp3 playerul la birou asa ca tot drumul m-am distrat vorbindu-i omului din capul meu, (de cind nu mai vorbim face 2 face sau pe messenger, ca am ignore, ii vorbesc in cap si culmea imi si raspunde si nu de putine ori deloc amabil)
sau uitindu-ma dupa frunze, ciini vagabonti, rahatii de pe trotuar si numerele masinilor
si pentru a fi in atmosfera am si dat peste unul care suna cam asa:
B - 56 - KKR

6 Kommentare:

  1. matale esti vecina de serviciu cu casa mea?

    AntwortenLöschen
  2. ai grija mare la universitate. o sa ma pun pe urmarit cazaturi si pe notat... cine a facut treaba aia nu s-a gandit la pantofii uzi si echilbristica pe marmura alunecoasa

    :* mie/mi place omul din capul meu. e singurul care pricepe ceva din ce aberez

    AntwortenLöschen
  3. merci de sfat dar nu la universitate am cazut :D;
    omul din capul meu este un prieten care nu mai vorbeste cu mine in viata reala...dar cum io sint usor zuza tot ii vorbesc zilnic, ii arat lucruri noi, ii pun muzica si bineinteles ca uneori se supara alteori ii place si totul e minunat ca se intimpla doar in capul meu si din cind in cind sint in control :D

    AntwortenLöschen
  4. mmm...baneasa...te compatimesc asa cum m-am compatimit pe mine insumi.
    unde locuiesti?
    eu am lucrat baneasa/pipera vreo 5 ani, salar buuun dar zilnic 2h de mers catre si de la... pana m-am infuriat si m-am apucat sa-mi caut job pe langa casa.
    am gasit la 15min distanta, salar bun si mare fericire. recomand

    AntwortenLöschen
  5. dap, corect... pierd aproximativ 4 ore zilnic pe trambaleala care se adauga la 9 ore program de lucru... deci 13 ore le consider rase din viata mea zilnic; imi ramin 11 sa le mai traiesc, de fapt 5 pentru ca 6 le dorm, nashpa!

    AntwortenLöschen