"The most terrifying fact about the universe is not that it is hostile but that it is indifferent; if we can come to terms with this indifference, then our existence as a species can have a genuine meaning. However vast the darkness, we must supply our own light." Stanley Kubrick

21.11.08

achizitii

si cum veneam io aseara spre culcus, ies de la metrou si o iau pe linga tarabagii intinsi pe 500 de metri de trotuar si cumpar: 2 salate, o legatura de ceapa verde, dau un ochi la pestele proaspat, sesizez cu coada ochiului, posete din ungaria, papuci, caciuli, ciorapi, pulovere, manusi si ma opresc la taraba cu carti. ce imi vad ochii? o carte draga mie, pierduta prin germania in urma diverselor mutari de resedinta: Mari decizii ale celui de-al doilea război mondial - autor Jacques de Launay.
o insfac, intreb cit costa? mi se raspunde 10 lei, ambele volume! adjudecat si incep sa mai cotrobai: un Graham Green si un Philip K. Dick; ambele carti le citisem dar nu imi strica sa le recitesc, mai ales "Do Androids Dream of Electric Sheep?" asa ca le pun pe toate in rucsac linga betisoarele parfumate cu miros de patchouli si iasomie.
ma asteapta seri inmiresmate si androizi...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen